dijous, 12 de juny del 2014

editorial n 17

Benvolguts lectors i amics,
el sol comença a escalfar l’ambient, així com els nostres cors. Aviat podrem tornar a omplir-nos de la seva energia. Que ens depararà aquest estiu? Estem aprenent a no fer masses plans i a deixar-nos sorprendre per esdeveniments inesperats que, de sobte, ho capgiren tot. No ens podem queixar! Miris on miris, hi ha moviment!
Potser una de les poques certeses que el món ens ofereix actualment és que, avui som aquí, i demà, ja veurem. És per això que, des de les pàgines d’aquest butlletí indòmit us proposo que rebem aquest estiu com si fos el primer de les nostres vides, amb la il·lusió de fer noves descobertes, de retrobar-nos amb els amics a l’aire lliure, de gaudir com mai de les persones que estimen i que ens estimen, de renovar amb convicció els compromisos que tenim i agafar-ne de nous, de canviar la pell, de renovar-nos i de regenerar-nos a la vora del foc o a la vora del mar, o fins i tot, si ens és possible, a la vora d'ambdós.

Com si fossin focs artificials, que, aquest estiu, esclatin cap al cel les  nostres il·lusions i desitjos més íntims! Feliç, dolç, relaxat i deliciós estiu!
Maria Eugènia Domènec
Vinga Amunt juny 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada